இட்லி செய்யும் முறை


this is an audio post - click to play



Ingredients

Long Grain rice 4 cups
Uncle Ben's Converted rice 2 cups
Urad dal whole 1 cup
Salt Acc to taste.

Method:

Soak the long grain rice for 6-7 hrs & urad dal for an hour.
Dry grind the Converted rice.
Grind the soaked rice to a coarse paste & urad to a fine paste.
Mix all three,add salt & let it ferment atleast for a day.
Steam them & serve hot with Chutney or Sambhar

ஆனா பஞ்சு போல இட்லி வருவதற்கு இது மட்டும் போதாது. கை ராசி வேணும் (ரொம்ப சுத்தமா இருக்கிறவங்க கையிலே புளிக்கவைக்கும் நுண்ணுயிர் இருப்பதில்லை). தமிழ்நாட்டுச் சூடு வேணும்.

சும்மா இருந்த சங்கை ஊதிக் கெடுத்துட்டாறு. இட்லி சாப்பிடணும் போல இருக்கு....

0 பின்னூட்டங்கள்: